Menu

Книжевниот опус на Живко Чинго (по повод 80 години од раѓањето на писателот)

DSCN1065

Институтот за македонска литература, Друштвото на писателите на Македонија и Македонскиот Пен центар одбележуваат 80 години од раѓањето на писателот Живко Чинго. Одбележувањето ќе се одржи во ДПМ, 29 октомври (четврток) во 12.00 часот.


Покана за настанот