Menu

Дебата посветена на младите писатели


Frosina-Parmakovska1-2 

Petar A.4

 

Dragana

По повод Светскиот ден на поезијата, Општина Центар и Институтот за македонска литература организираат дебата посветена на младите писатели:
Фросина Пармаковска, Петар Андоновски и Драгана Евтимова
Модератори: д-р Ана Мартиноска и д-р Александар Прокопиев

читалница „Славко Јаневски“, 21 март (среда), 12.00 ч.

Покана