Menu

Трибина „Хип хоп култура (40 години уметнички перформанс)“

hip hop

Институтот за македонска литература организира трибина Хип хоп култура (40 години уметнички перформанс), која ќе се одржи во просториите на Институтот на 8 мај 2019 (среда) во 11.00 часот. Учествуваат: д-р Маја Јакимовска-Тошиќ со воведно обраќање, д-р Антоанела Петковска, д-р Славчо Ковилоски, д-р Ристо Солунчев, д-р Дејан Методијески, д-р Вангел Ноневски и м-р Александар Ковилоски.

Програма