hip hop

Институтот за македонска литература организира трибина Хип хоп култура (40 години уметнички перформанс), која ќе се одржи во просториите на Институтот на 8 мај 2019 (среда) во 11.00 часот. Учествуваат: д-р Маја Јакимовска-Тошиќ со воведно обраќање, д-р Антоанела Петковска, д-р Славчо Ковилоски, д-р Ристо Солунчев, д-р Дејан Методијески, д-р Вангел Ноневски и м-р Александар Ковилоски.

Програма